бомжі.

| 347 | Розділ: Офтоп | 13 жовтня 2010 23:42

живучи і навчаючись в центрі міста мені часто доводиться їздити громадським транспортом, а саме трамваями.
недавно в набитий битком трамвай зайшов старий немитий бомж радіусом близько 1 метру і активно почав проштовхуватись по салону. з нього стікав якийсь слиз і смерділо на весь вагон, спина була в землі і листі, чорнющою рукою він шарпав людей і просив про допомогу, іншої у нього не було. і при цьому всьому він посміхався, звертався до неба і виглядав напрочуд щасливо. а люди тільки охали і розбігались на всі боки.

трамвай зупинився - всі вивалились і забули. але ж той бомж залишився! він і десятки таких як він ходять громадським транспортом, сидить на тих кріслах шо і ми, береться за ті ж поручні… зараз всі напишуть - я хожу пішки, в мене своя машина, таксі, вертоліт і тп. але ж ми живемо в одному суспільстві, ходимо одними дорогами. чому про це ніхто не говорить і не робить нічого? позиція газети "оселя" скидається більше на популяризацію бомж-стайлу, ніж на протест і реальну допомогу. від того що бомжа нагодують в нього не з'явиться бажання стати людиною. тільки не кажіть, що їх викинуло суспільство і вони ні в чому не винні.

центр міста. куди не глянь - бомжі і алкаші. парк біля пам'ятника Дровняку (з пальцем), ну Кальчо - всі знають. неможливо пройти там ввечері!
площа Соборна, там є лавка така для атбросів, від неї на кілометр смердить.
про привокзальну і ситуацію коло костелу Єлизавети я взагалі мовчу, куди не глянь - зомбаки валяються.

шо роблять наші, пробачте, міліціонери? схуя вони знімають штраф 50 грн з емаків які ноги на лавку ставлять, а немитих хворих алкашів які там сплять цілодобово ігнорять?
одним словом, я висловила своє обурення і сподіваюсь шо ми перейдемо до конструктивних обговорень теми бомжів, а потому підкріпимо ці розмови новими рок-піснями про цю соціальну проблему нашого світлого сьогодення.
як на вашу думку можна вирішити цю проблему? і як, до речі, щодо бомжів закордоном? розкажіть яка там ситуація, хто в курсі.


і питання до всіх, ви користуєтесь громадським транспортом?
якщо так, то розкажіть будь ласка в деталях про спектр відчуттів, які супроводжують вас протягом переїзду. дякую.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!