думки про треки з хіт-параду(ті шо зараз там)

| 128 | Розділ: Враження | 16 червня 2010 4:46

я от тільки шо виконав золотй обовязок рокльвівянина: прослухав всі треки хіт-параді і від чистої душі проголосував за то шо найбліьше сподобалося.
вирішив користаючися нагодою поділитися враженнями, удмаю учасникам це мало би бути цікаво.
по порядку:
Neon Sun (Львів) - «Some Kind Of God» - послухав перші 20 секунд і однозначно вирішив - не моє. терпіти не можу музику без мелодії а тіки оті дждждж, а коли чую гроул то зразу переключаю.
яким дивом вони там лідирують?

Black Jack (Львів) - «Differen World» - після тог ояк бачив концерт недавно ше вагався чи включати. але був приємно здивований. доволі така якісна музичка. не нагружає. доволі приємно.
я приємно здивувався. але кажу як є - вокал в вашого фронтмена досить гарний, але дивлячись на його поведінку на сцені дуеж важко вашу музику сприймати серйозно. хоча запамятовується

Оратанія (Львів) - «РАЗОМ» - ну. трохи нуднувато як на мене. занадто спрощено. прості(банальні) тємки, не дуже цікаве розвинення. хоч група і зі стажем, але мене не вразила. сорі

Ambivalence (Львів) - «Hedoniac» - шось подібне до першої групи. тупо не моє.

ПроДЖектор ДЖміль (Львів) - «Через темряву ночі [2010]» - тарас мене вже закидав тим треком з ніг до голови, його не слухав, бо знаю на память=)
шо я думаю про нього? - починається пісня доволі непогано. але коли ви переходите на приспів, який діма придумав років 10 тому це фейл. ці аккорди зразу пророкують фейл.
воно типу може на концерті і хаваєтсья шоб потрясти головою, але як ти не розбавляй їх, вони всеодно лишутсяь цими попсовими уродливими 4 акордами. не треба їх рухати.

Lumis Kerot (Львів) - «Introduction» - нічо так. захавались барабанчики. і панорама. бо основна тємка синта унила, чи нецікава. невиразна о! це слово для неї.
до моменту коли почалося дждждж так сімпатішно, туди би пасував вокал паші=) цікаве би шось було))

Palestina (Рівне) - «Білан-2010» - ну досить кльово. шось там є. але чогось і немає) отак от) ви в мене в цьому списку мабуть другі.

Базука Бенд (Львів) - «Саме Те!» - те саме шо ембіваленс і неон сан.

PanKe Shava (Львів) - «Війна» - отут я замислився. чого за них ніхто не голосував. найімовірніше через те шо вони не надсилали харячих повідомлень. але хз. може то смаки такі в всіх різні.
мені особисто їх трек сподобався найбільше. дуже кльово гітарка з вокалом і беком разом звучать. дуже хавалось. єдиний мінус - рос мова. я її недолюблюю. але то вже мої проблеми.

ше послухав наступників декількох:
Mob Of Noiseless Overmen ( M.O.N.O.) (Львів) - «Толпа Бесшумных Сверхлюдей»
ТАК симпатично до Джджджджджджд! нашо воно вам? бачу вас там модератори агітують важче грати…ну нах! можете лабати дуже кльову електроніку в стилі продіджі чи шось таке.
явно будете більеш виділятися ніж з отим …джуджуджу.

Decode (Львів) - «Decode - Відчуваю (Single 2010)»
ви його так виділяєте як сингл…шкода. трек нікудишній як на мене. можливо то якіст ьмене так налаштовує проти нього…але наскікльи я вловлюю ту мелодію то вона НЕ класна. і аж ніяк на сингл не тягне.
не буду продовжувати критику цього треку а то задалеко занесе.

Висновок зробив для себе такий - нові гурпи у львові(для мене це MONO i Lumis Kerot) шось пробують цікаве зробити,але їм заважають стереотипи, старі майже нічим кльовим не радують, не знаю правда до кого віднести panke shava - я раніше чув цю назву. але сьогодні відкрив їх як групу для себе. шось в тмоу цікаве є(але це тільки на фоні цих груп).

раджу всім теж час від часу переслуховувати весь хіт-парад можна шось найти цікаве часами.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!