Враження від РОК-КОНЦЕРТ на Площі Ринок

| 24 | Розділ: Враження | 24 травня 2010 15:48

Вчора на Площі Ринок відбувся благодійний концерт на якому виступали рок гурти, такі як: Prime Time, Квиток на місяць, і Apiori. Prime Time мабуть були хедлайнерамина, так як вони виграли перше місце на Прості Рок (телевізійний конкурс на 12 каналі). Всі три гурти заграли добре, не зважаючи на поганий звук і визвучку.
І мені дуже дивно, чому статті "О чем можна говорить ?…" згадали тільки групу Apiori. І чому ця стаття вже закрита, і не можливо додати жодних коментарів? Хто чого боїться??? Так, Apiori грали під записані барабани, яких абсолютно не було чути, звукорежисери їх тихо включили, тому Apiori зупинилися на середині пісні, бо так далі не можливо було грати. Почавши заново вони далі відіграли нормально свої пісні. Хочу відмітити, що не дивлячись на погану визвочку, вокалісти співали чисто, без лажі, нота в ноту (що є рідкісним на сучасній львівській рок сцені)
А окремо "товаришу" punker(у) хочу сказати! Якщо ти маєш якісь претензії до групи Apriori, то вирішуй їх особисто очі в очі, а не обливай їх брудом і матюками, і не показуй на весь загал, яка ти людина і на шо ти здатний.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!