ПОДЯКА всім форумчанам (обовязково читати всім).

| 22 | Розділ: Враження | 8 березня 2010 10:26

Дякую за: John Butler, Vincent Gallo, Zofka, Michael Manring, Tal Wilkenfeld, Lounge Lizards, Dennis Chambers, Indigo Jam Unit, Portico Quartet, Artanker Convoy, Funki Porcini, 999, Юрий Шевчук & Константин Казански, Balmorhea, Bosques De Mi Mente, Lakes Of Russia, RQTN, Strangers Die Every Day,Teargas and Plateglass.

Окрема подяка за Фанк: Breakestra-Dusk_Till_Dawn, Chad Smith's Bombastic Meatbats, Down_To_The_Bone_, Ginger Baker's Airforce, Sound_Stylistics, time_lapse_consortium, uptown funk empire.

Окрема подяка за РОК - дуже багато виконавців (арт, пост, хард, дуже хард).

Подяка за деякий фюжн, не дуже його люблю, але трапляються достойні люди.

Також за: Diamanda Galas, Tokyo Ska Paradise Orchestra, EF, Крихітка Цахес, Murder By Death.

І того - 15 Гб. музики, скачаної за час існування форуму (без торентів).

Особлива подяка, вдячність і повага за виконану роботу і зусилля таким ЛЮДЯМ як: Doo-Bop, БляДОящер, mezkerei, 1pooh, devildevildevil, Dyvyna, Jurawleg, Sinner, Sparrow, oldiehippie, Miklos, EmperoR, igor_nko, Chyvaak, звичайно ж Адмінам, і вибачте, якщо когось пропустив.

Є багато чого мені не подобається на форумі - наприклад, культура мови; але є і багато старання, зусиль в напрямку розвитку слухацького смаку і смаку взагалі музичного, це радує і надихає на творчість. Вибачте, що багато взяв, а мало віддав, з часом постараюсь і вас чимось пригостити і здивувати.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!