Guano Apes в Києві. Враження від побаченого.

Guano Apes в Києві. Враження від побаченого.

| 8 | Розділ: Враження | 21 січня 2010 14:32

15 січня 2010 року в Києві у приміщенні ДК НАУ (націанального авіаційного університету) відбувся концерт легендарної німецької четвірки Guano Apes, які з 2009 року знову відродилися, щоб грати разом улюблену музику й тішити своїх фанатів новими піснями.
Чесно кажучи, не думав що буде змога потрапити на цей концерт, його переносили двічи, чи тричі з технічних і особистих причин, але він таки відбувся і я там теж був!

Концерт розпочався майже вчасно, о пів на 8 вечора. Орназіатори терплячи чекали й пропускали народ, надавши таким чином змогу побачити початок дійства для майже усього заповненого залу. Оскільки на концертах груп світового маштабу я не люблю слемитися біля сцени, пхатися в натовпі, вибрав собі спокійне й майже безлюдне місце у портері на 2 поверсі, як раз біля сцени й спостерігав за цим дивом…
Група вийшла на сцену під супровід якогось затяжного дивного японського мотиву, тим самим серйозно здивувавши публіку. Далі розпочався справжній РОК Н РОЛЛ!!! Слід сказати, що порядок виконання пісень групи з останього турне 2003 року на підтримку альбому “Walking on the thin line” практично не змінився, він скоріше всього доповнювався й логічно завершував ще той період групи. На концерті прозвучали, як на мене речі зі збірки найкращих пісень групи. You can’t stop me, Quietly, Pretty in Scarlet, No speech… А такі копозиції, як Open Your Eyes та Big in Japan справді засталяли пришвидшити моє серцебиття удвічі. Все було виконано й відлабано на найвищому рівні. Гуейноси не заставляють свою публіку нудьгувати й не залишають їх просто банальними слухачами своїх пісень. Сандра і інши учасники гурту у перервах між піснями багато надавали уваги спілкуванню з аудиторією, тішили різними цікавими штучками, серед яких найбільше запамятався міні-стриптиз від басиста))) Публіка була надзвичайно розкута, оскільки дозволяли собі кидати свій одяг, футболки, кепки, джемпери на сцену, ніби то в подарунок, чи що?) Атмосфера була справді якась дуже особлива й позитивна. Кульмінаційним моментом було те, коли Хенніг начепив український прапор на свій гітарний комбік. Це викликало приємні здивування й море оплесків серед глядачів! На завершення Сандра запитала, яку пісню ми хочемо почути. Відповідь була класичною: “Lords on the Boards!!!!”
Загалом все пройшло мегакруто й драйвово, але дуже і дуже мало…Сет тривав менше півтори години.
Зі слів організаторів, гуейносам дуже сподобався Київ й пообіцяли повернутися з концертами ще й до інших міст України ;)
На завершення потрапив до сцени, мав змогу потиснути руку й перекинутись кількома словами з гітаристом гурту Хеннінгом Рюмменапом, його рідною німецькою) Він вийшов після концерту, підійшов до техніків й поцікавився, чи не потрібна його допомога, далі почав відключати шнури від комбіка, далі мабуть без коментарів…)
Що ж, німаки мене дуже приємно здивували й низький поклін хлопцям з Global Promotion, що надали мені таку чудову змогу відірватися

Тут мій невеличикй фото і відеозвіт руками непрофесіонала. Не судіть строго)))

Пісні з концерту:

You Сan't Stop Me
Money and Milk
Quietly
Open Your Eyes
No Speech
Pretty in Scarlet
Hives Song
Instrumental Plastic Mouth
Underwear
Break the Line
Sorry
Sing that Song
Big in Japan
--------------------------------
All I Wanna Do
Lords of the Boards

Photos:
http://picasaweb.google.com/Modulus2010/GuanoApesInKiev15012010#

Youtube Videos:
Sing That Song
http://www.youtube.com/watch?v=XZ8oqOAkKsI

Big in Japan
http://www.youtube.com/watch?v=30ljbNhT6Oo

Lords on the Boards
http://www.youtube.com/watch?v=Nda5vDvPn7U
Хочеш відповісти? Авторизуйся!