Диск гурту "Карна" - "Летимо"

Диск гурту "Карна" - "Летимо"

| 2 | Розділ: Новини | 31 жовтня 2003 16:40

30 жовтня у клубі-кафе "Лялька" відбулась презентація альбому гурту "Карна", під назвою "Летимо". Альбом був записаний і зведений у рідному місті групи - Івано-Франківську, на "Універсалстудіо" при мистецькій агенції "Універсал-шоу". Композиції записувались на протязі 2002-2003 рр. Тираж диска поки що невеликий, оскільки диск група записувала та видавала за власні кошти. Але це планується надолужити з часом. Річ у тому, що в "Карну" ніколи ніхто не вкладав гроші і все, чого вони досягли, вони досягли власними зусиллями.
Тепер я спробую оцінити цей диск.
Насамперед варто звернути увагу на якість. Льоша (вокаліст "Карни") признався, що не розраховував на таку високу якість, оскільки записувались вони не на самому дорогому обладнанні… Всі інструменти повністю живі, практично відсутні різні електронно-комп’ютерні викрутаси. Одним словом і якість музики і якість запису близькі до того, на що можна рівнятись початківцям. Але секрет створення хорошої музики мабуть не в грошах і не в бажанні (яке звісно всетаки потрібно), а в тому, що для учасників групи музика вже не хобі, а життя. А до життя ставишся серйозніше…
Слова пісень, що ввійшли на диск писав вокаліст "Карни" (Льоша), але в їх опрацюванні, так само як і в опрацюванні музики, завжди приймають участь усі учасники гурту. Можливо деякі вірші (чи місця у них) звучать не грамотно, та ці нерівності настільки невеликі, що чіплятись я до них не буду (принаймні у цій статті).
На диску міститься 10 треків, серед яких є такі, що вже встигли стати хітами серед львівської публіки. Це такі як "Ми будемо разом", "Безнадійно хворий", "Сміття".
Музиканти стверджують що їх музика не є агресивною чи чорною, вона просто реально дивиться на речі, і взагалі, рок-музика, на відміну від попси завжди дивилась на світ усвідомлюючи і хороші його моменти і не закриваючи очі на погані.
Я вважаю, що цей диск буде цікаво послухати багатьом прихильникам рок-музики і він не залишить вас байдужими.
Нажаль група ще не може сказати точно, коли цей альбом буде у Львові і скільки буде коштувати, тому фанам доведеться трошки потерпіти.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!

small_emo | 11.08.07 12:14:05 | #

КАРНА на мій погляд дуже прикольна група!!Тексти пісень мене просто вбивають!! Пісні прикольні,тексти пісень прикольні, фанатів і просто людей, які слухають їх - дофіга,а що ще треба для будь-якої групи?
Вже дуже хочеться почути новий альбом, нові творіння…Чекаю з диким нетерпінням!!кароче, КАРНА РУЛИТЬ!!!!!!!!

kapitowka | 11.11.07 01:17:14 | #

Цікаво де можна придбати ваш альбом!!