авангард канцер в хаті. 28.11. враження

| 40 | Розділ: Враження | 29 листопада 2009 11:46

загалом - як завжди дуже класна атмосфера. дійсно домашня обстановка.
звук загалом сподобався. були звичайно місцями проблеми, але загалом добре читався і напевно то найгучніший концерт в хаті з тих шо були. чути було здалеку.
дичка - господарі і все таке. дуже контрастно з всім іншим шо було. не дуже сподобалось чекав трохи більшого. грали дійсно якийсь аукцион. і трохи задовго. часто слухав на вулиці, бо багато народу в кімнату найшло.
йобаний насрал - ваще відкриття вечору. тупо гавно/нойз/рок/скампанк/урал-кор. дуже круто сприйнялись - дуже мало десь 15 хв. бас урал пропущений через примочку і якийсь радянський магнітофон і барабани з доживаючим радянським залізом. пісні по 2 хвилини з двох нот. звучання повний мрак. тексти ше мрачніший і абсолютний мрак. кароче круті. єдина група яку викликали на біс.
ценевам-цекотам - зайва вчора група. зіграли 2 перші пісін в стилі того шо грали на червоній руті (той винос мозга). далі поп-панк з клавішами. ага. і навіть ефектна барабанщиця їх не врятувала. да і пісня "я дрочу" була дуже в тему)))).
потім я сам грав. назви групи в нас ше нема. виступом задоволений. сет рівно 10.00. лансіку ріспект.
гравіцапа - нові пісні - нові пісні ваще розрив повний. вже якийсь нойз пішов але продуманіший і читабельніший ніж на останніх записах. дуже круто. респекіще.
на зламі дня - трохи погано чулась гітара. музика дуже складна. дійсно псіходелічно, Віталік правильно свою музику характеризує. дуже сподобались. але трошки ше таке як не зіграні.
ХТМ - малооооо. грали дуже мало, але грали божественно. дуже якось так глибоко, сильно, зіграно (при чому капєц як зіграно). трошки заганяюча в транс музика. група реально фірма. і знов же малооо.
і от єдиний мінус концу який вийшов - довго трохи і абсолютно всі змучились.
Хочеш відповісти? Авторизуйся!