Враження з концерту в Хатці: Acloneofmyown і Dracula drops D

| 97 | Розділ: Враження | 3 жовтня 2009 22:30

А шо нам кабанам? Ёбана врот!
Вечер, суббота - я еду на концерт. В Сквот!
Трамвай, задержка, остальные приколы…
На остановке встречает Ляна - наша королева хард-кора…
Потом звук и его чек и кусок шаурмы
Настроение боевое - шо не да взаймы.
Остаток приготовлений, и несколько метаний,
И вот уже концерт - во имя всех ожиданий…


Що я можу сказати? Особисто для мене це був один з кращих концертів цього року. Атмосфера просто фантастична - уявіть дворик особнячка, фонтан, яблуню - Японія! А виступ Dracula drops D - темна кімната, камин, в якому палає ватра, лампочка в дальньому кінці кімнати освітлює музикантів і на їх фоні виділяється силует нового фронтмена дракул - Павла Мальцева…просто надзвичайно атмосферно!
Звук був доволі нормальний як для такого приміщення. Думаю витягнули всі 90.8% можливого…
Що там казали що він вокаліст поганий? Послухайте но нові пісні команди! Співає в ноти, оре "по інді"…дещо попахує Тарстоном Муром і трошки Пласебом…пісня "Ельф" - взагалі шедевральна! найбільш "хвора"…імітація флейти маленького ельфа голосом, і чумова кода. Не обійшлося і без звичайних вибриків Пашо…jim morrison, No MORE! і пісня, яку він виконав сам під гітару. Клавіші поглибили музику і розбавили вже звичні двогітарні мелодії.
Далі в антракті дуже круто було - осінь, темно і весь дворик в свічах…свічи плавали в фонтані і були розставлені по території дворику…дуже гарно…і всюду "лунали" знайомі обличча - Вікуся, Dalai Lamа, Макс, Аndrew:)

А следующими играли ребята из города Ровно
И сразу всем стало понятно - пацаны они ровные!
Качевое инди, танцевальные движения…
Теперь немного прозы про их выступление…

Після антракту на сцену вилізли гості - Acloneofmyown. Доволі якісна, і доволі зіграна команда, місцями трохи затянута…Класний барабанщик, хороші і дуже танцювальні пісні…Перша "інструментальна" напевно запам"яталася всім більше всього. Атмосфера була більш розкута і менш містична - пиво, кеди і танці. Антураж відповідно змінився - включили одну "лампочку світла", камин загас, народ танцює. Викликали на біс декілька разів, і взагалі Львів дуже гарно прийняв гостей.

Ну на останок можу сказати що тепер збираюся відвідувати всі дійства які будуть в Сквоті - оскільки такого емоційно-антуражного підриву, я вже давно не відчував…коуби - це одне, але там просто неможливо відтворити атмосферу справжнього квартирника. Ріспект Михасю, Ляні, Жабовському, музикантам і всій команді [Лінії Втечі].


апд. фоткє: http://vkontakte.ru/album-4054081_96823339
Хочеш відповісти? Авторизуйся!