Рокотека

| 0 | Розділ: Враження | 17 жовтня 2003 10:47

…Ідучи по місті, помітив афіші “Рокотеки” з багатообіцяючими назвами груп “Річ без господаря”, “Карна”, “Ніагара”, “Тостер” і т.д. Десять гривень за квиток плюс гроші на дорогу до “Кузнєчіка”(знав би, що квитки будуть продаватись перед входом, не тратив би часу і грошей на дурниці) - і вже маю чим хвалитись.
Як на мене, на вході стояли “люди”(ну, міліція) яка особливою розумністю не вирізнялась - мене обшукали, потім намацали у кишені маркер, заставили дістати і показати, що в ньому всередині. Потім - одвічна проблема людства - туалети. Оскільки чекати на свою чергу мені було лінь, прийшлось скористатись смітником.
Прийшовши в зал, потрапили на “РБГ”. До речі, дуже прикольна група , але те, що це були вони, я зрозумів лише тоді, коли ведучий оголосив назву групи, яка покидала сцену. FUCK! Черговий раз прослухав. Хоча в цьому трохи є й плюс - слухати музику без упереджень, навіть не знаючи, хто це (вибачайте, ці рядки я вкрав з обкладинки проекту “Є”). Також познайомив себе з творчістю досі невідомих мені груп, таких, як, наприклад “Морс”, “Реактор”, “Скіфи”, “Помаранч” (до речі, мені навіть пощастило підібрати диск, який вони кинули в публіку) та “Vox populi”.
Проте своєї думки відносно тих груп, які я знав, я майже не змінив. Ну хіба що про Неон моє враження трохи покращилось - мабуть через супервеселі мої танці. Але все одно на концерті вони звучать трохи драйвові, тому трохи розумію захоплення деяких людей ним. Хоч все одно, по - моєму вони попсові.
Чорний вересень думки про себе аж ніяк не зіпсував, радше навпаки, хоч жодного слова з їх пісень я не розчув, але драйв доволі відчув.
От про Тостер хотілось би сказати - кумар виліз на сцену з білими шнурівками, що публіка сприйняла ну дуже вже неоднозначно. Але відлабали гарненько, особливо свого коронного “Літра” і “Не буду воювати”.
Ще була веселенька пародія на “ТАТУ”, слів в якій я не розчув.
Ну а потім випустили Тартак. Попса є попса - положик (навмисно пишу з малої букви) так і сказав - мовляв, зараз граємо попсу, кому не подобається, хай відійде. Ну, я і відійшов , а потім і взагалі пішов, так і не дочекавшись “Ніагари” і “Карни”.
Дякую організаторам фесту а також всім, хто дурів разом зі мною.
Ромко Панк_оцький e mail rokopank_otskiy@ukr.net
Хочеш відповісти? Авторизуйся!